Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Kocaispir, “Yüreğir’ de bizim çocuğumuz”

Başkan Kocaispir, “Yüreğir’ de bizim çocuğumuz”

Başkan Kocaispir, “Yüreğir’ de bizim çocuğumuz”

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 21 Haziran Pazar günü kutlanacak olan ‘Babalar Günü’ dolayisiyla bir mesaj yayimladi.
Baskan Kocaispir mesajinda sadece bu anlamli günde degil, her zaman babalarin gönüllerinin hos tutulmasi gerektigini belirterek hayati boyunca maddi manevi bütün imkânlarini ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babalarin Babalar Günü’nü kutladi.
Baskan Kocaispir, “Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsurlardan biri de sevgi, saygi, hosgörü ve dayanisma gibi üstün degerlere dayanan güçlü aile yapimizdir. Babalarimiz ise bu güçlü yapinin temel diregidir.
Hayatimizin her aninda varliklariyla bizleri onurlandiran babalarimiz, aile içerisinde üstlenmis olduklari görev ve sorumluluklari büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Yüreklerindeki sevgi ve sefkati karsiliksiz veren, ailenin mutlulugu için hiçbir fedakârliktan kaçinmayan babalarimiz, çocuklarini gelecege güvenle hazirlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Sadece bu anlamli günde degil, her zaman onlarin gönüllerini hos tutmali, saygi ve sevgimizi en güzel sekilde göstermeliyiz.
Yüregir’imiz de bizim çocugumuz. Onu el birligi ile büyütüp yarinlara hazirlayacagiz. Hiç bikmadan ilgilenmeye, korumaya ve tipki bir çocuga bakar gibi gecemizi gündüzümüze katmaya devam edecegiz.
Bu vesile ile hayati boyunca maddi manevi bütün imkânlarini ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babalarin Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte saglikli, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.” dedi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli